Æresmedlem Aksel Iversen

Fredag 20. november var det duket for offisiell overrekkelse av æresmedlemsskap til Aksel Iversen.

Årsmøte nr. 98 vedtok den 29. april at Aksel Iversen skulle tildeles æresmedlemsskap i Idrettslaget Braatt.

 

Fredag 20. november var det duket for offisiell overrekkelse av æresmedlemsskap til Aksel Iversen i Braatt/Norodd lokalet i Konsul Knudtzons gate.

 

Overrekselsen fant sted i forbindelse med årsmøtet i Idrettslaget Braatts Senior- og Oldboysgruppe. Idrettslaget Braatt var representert ved styreleder Krister A. Bergstad.

 

Det var en tydelig rørt Aksel Iversen som mottok plakett og blomsterbukett fra Idrettslaget Braatt's styreleder. Og det kan konkulderes med at under forholdene med koronarestriksoner ikke kunne være mulig å få til en bedre og mer høytidelig overrekkelse.

 

Aksel Iversen, født i 1936 har vært medlem i Idrettslaget Braatt siden 20 juni 1960. Han har tilhørt fotballgruppen og har spilt over 269 kamper for Braatt sitt A-lag mellom 1960 og 1975. Han har også spillt på fylkeslaget i fotball. Videre mot slutten av karrieren så har han vært medlem i styret for fotballgruppen i 6 år og formann for fotballgruppen i 3 år.

 

Han ble i 2004 visepresident i Idrettslaget Braatts Senior- og Oldboysgruppe og han har vært president siden 2005. Under Aksel sin presidentperiode har han vært med å arrangert Idrettslaget Braatt sitt 100 års jubeleum. Han tilrettelegger for kvelder  i Braatt/Norodd lokalet for oldboysgruppen. I tillegg har oldboysgruppen også bidratt med økonomisk støtte til Idrettslaget Braatt sine undergrupper. Med blant annet støtte til Norges Cup på skøyter, støtte til brytegruppens elitetuøvere og hjertestarter til Arena Nordvest. For å nevne noe.

 

Det er i hvertfall ingen tvil om at Aksel Iversen har lagt ned en betydelig innsats for Idrettslaget Braatt igjennom mange år, og at han derfor har gjort seg sitt æresemedlemsskap fortjent.

 

 

0
Feed