Våre samarbeidspartnere

Lokale bedrifter og næringsliv som bidrar til drift av Idrettslaget Braatt og aktivitet for barn og unge

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Sparebanken Møre er en lokal bank i Møre og Romsdal som heier på idretten. Vi i Idrettslaget Braatt er stolte over å ha Sparebanken Møre som sponsor. 

Øvrige sponsorer og sammarbeidspartnere

Lerøy Midt As

Lerøy Midt ønsker å være en støttespiller for aktivitet og engasjement som kommer flest mulig i lokalsamfunnet til gode. Lag og foreninger som driver kultur, fritids- eller idrettsaktiviteter er gode eksempler på dette. Vi ønsker spesielt å bidra til aktiviteter for barn og unge, hvor vi gir muligheter og gode rom for utvikling innen idrett og kultur. 

Quality Hotel Grand Kristiansund 

Quality Hotel Grand Kristiansund er et flott hotell i hjerte av Kristiansund, som er med på å gi gode tilbud til tilreisende utøvere, lag og klubber i regi av Idrettslaget Braatt.

Auto 8-8 Sildnes & Halaas

Auto 8-8 er en bilforhandler kjede som selger Ford, Nissan, Hyundai, Mazda, Mitsubishi og brukte biler i Møre og Romsdal, og Sogn og Fjordane. Auto 8-8 har hatt et godt samarbeid over lengre tid med støtte til enkelt arrangementer og samarbeidspartner av vår minibuss.

Rehabspesialisten

Rehabspesialisten avd. Kristiansund er en tverrfaglig klinikk som huser to naprapater, en fysioterapeut og en personlig trener. Her behandler de blant annet rygg- og nakkesmerter, svimmelhet og hodepine, vonde armer og ben, slitasjeplager og idrettsskader. 

Medlemmer i Idrettslaget Braatt har rabaterte priser*, for mer informasjon om tilbudet se HER!

*Gjelder avdeling i Kristiansund og Averøy

Umbro Norge

Idrettslaget Braatt sin klubbkolleksjon består av Umbro. Gjennom denne avtalen får alle medlemmer av Idrettslaget Braatt 20% på Umbro hos Sport 1 Kristiansund. 

Max Reklame

Max Reklame er totalleverandør av alt innen skilt og dekor. Deres hovedtjenester er lysskilt, helfoliering, trykksaker og dekor. De har en stor maskinpark som gjør at de kan levere det meste.  Max Reklame sitt motto er enkelt, kan du finne på hva du ønsker så kan vi lage det.

NEAS

Som regional medspiller er Neas opptatt av å gi tilbake til lokalmiljøet. Derfor gir de støtte til kultur, idrett og andre gode tiltak i regionen. Gjennom flere år har Neas vært hovedsponsor til Braatt sin allidrett (tidligere kalt Idrettskolen).

Circle K Viadukten

Er en lokal Circle K stasjon midt mellom IL Braatt sine idrettsarenaer Arena Nordvest og Braatthallen. Circle K gjør det lettere for Idrettslaget Braatt å reise på stevner og konkurranser med deres flotte tilhengere som leies ut ved stasjonen.