Våre samarbeidspartnere

Lokale bedrifter og næringsliv som bidrar til drift av Idrettslaget Braatt og aktivitet for barn og unge

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Sparebanken Møre er en lokal bank i Møre og Romsdal som heier på idretten. Vi i Idrettslaget Braatt er stolte over å ha Sparebanken Møre som sponsor. 

Øvrige sponsorer og sammarbeidspartnere

Lerøy Midt As

Lerøy Midt ønsker å være en støttespiller for aktivitet og engasjement som kommer flest mulig i lokalsamfunnet til gode. Lag og foreninger som driver kultur, fritids- eller idrettsaktiviteter er gode eksempler på dette. Vi ønsker spesielt å bidra til aktiviteter for barn og unge, hvor vi gir muligheter og gode rom for utvikling innen idrett og kultur. 

Auto 8-8 Sildnes & Halaas

Auto 8-8 er en bilforhandler kjede som selger Ford, Nissan, Hyundai, Mazda, Mitsubishi og brukte biler i Møre og Romsdal, og Sogn og Fjordane. Auto 8-8 har hatt et godt samarbeid over lengre tid med støtte til enkelt arrangementer og samarbeidspartner av vår minibuss.

Max Reklame

Max Reklame er totalleverandør av alt innen skilt og dekor. Deres hovedtjenester er lysskilt, helfoliering, trykksaker og dekor. De har en stor maskinpark som gjør at de kan levere det meste.  Max Reklame sitt motto er enkelt, kan du finne på hva du ønsker så kan vi lage det.

NEAS

Som regional medspiller er Neas opptatt av å gi tilbake til lokalmiljøet. Derfor gir de støtte til kultur, idrett og andre gode tiltak i regionen. Gjennom flere år har Neas vært hovedsponsor til Braatt sin allidrett (tidligere kalt Idrettskolen).