Digitalt årsmøte IL BRAATT

Digitalt årsmøte 29.april

Hovedstyret vedtok denne uken at vi i år skal avholde et digitalt årsmøte!

Dato og tidspunkt for årsmøte er satt til 29.april 18:00 via Teams. For mer informasjon se under!

Begrunnelsen for vedtaket er at vi ønsker å bidra til den nasjonale dugnaden og opprettholde de nasjonale reglene i forhold til avstand, samling med flere mennesker, hvor vi ser at dette ikke er forsvarlig verken nå eller i den nærmeste fremtid å avholde et årsmøte hvor vi samles. 


Vi har hørt mye positivt om digitale årsmøter og tror dette er et veldig godt alternativ for klubben og for våre medlemmer som kanskje ikke kunne delta på møtet pga. av karantene, isolasjon eller fordi en er i faresonen. Det vil selvsagt være noen utfordringer med å gjennomføre årsmøte digitalt også, dermed har vi valgt å blant annet gjøre et testmøte to dager før for alle de som ønsker å sjekke at de kommer seg inn og hvordan Teams fungerer. I tillegg til at vi denne mandagen kan komme til de som ønsker i Kristiansund eller Frei å sette opp Teams og viser hvordan dette fungerer, så lenge smittevern blir opprettholdt og ingen i husstanden er i karantene, påvist smitte eller symptomer på luftveissykdommer. 


Det vil i tillegg være en rask gjennomgang av Teams og regler når årsmøtet har startet, samt en test stemning slik at vi sjekker at alle forstår hvordan det fungerer. 

Vi ønsker at alle som vet de skal være med på årsmøte om å registrere seg HER. Da vil linken til møtet bli direkte sendt til deg på mail og vi får sjekket stemmerett og talerett i god tid før årsmøtet. Frist for påmeldingen er 29.04 12:00, hvis du ikke får registrerer deg må du inn på våre hjemmesider for å finne linken til møtet. Linken til årsmøte blir publisert minimum en time før årsmøte starter. Vi håper alle kan være klare å gå inn på møtet minst 15 minutter før årsmøtet starter slik at vi ikke trenger å bruke mye tid på det. 


Om du ønsker å ta en test på mandagen for å sjekke at alt funker hos deg, så må du registrere deg her!


Obs, husk at medlemskontingenten må være betalt for å ha stemmerett! 


DET ER VIKTIG AT ALLE LESER IGJENNOM LENKEN UNDER FØR ÅRSMØTET!

Linker til viktig informasjon

- Viktig informasjon om digitalt årsmøte

- Ny forretningsorden

Saksliste med vedlegg publisert 12/03/2020

0
Feed