Idrettslaget Braatt, Kick off Sparebanken Møre

Kick- off med Sparebanken Møre

Mandag 14. oktober inviterer vi alle våre medlemmer til en kick-off med Sparebanken Møre i Braatthallen.                                     

Vi skal spise kake, hygge oss og ikke minst ta et etterlengtet klubbilde av HELE Idrettslaget + gruppebilder og lag bilder! 
Ordinær trening i Idrettslaget Braatt går ut denne mandagen, men det ønskes at alle blir med på kick- offen slik at vi får tatt noen flotte klubb og lagbilder! En kjempefin anledning for oss å vise frem vår flotte klubb, i tillegg får vi muligheten til å bli bedre kjent med de andre idrettene og medlemmene i Braatt!


Kick-offen varer fra 17:30 til ca 19:30 hvor alle medlemmene i Idrettslaget Bratt, foresatte og vår hovedsponsor Sparebanken Møre er invitert. 


Alle som har kjøpt trenings klær gjennom Idrettslaget Braatt i år, skal ha på disse. Har du ikke fått trykket på den nye logoen til Sparebanken Møre enda så samler vi gjerne inn klærne for å levere de til trykking etter at arrangementet er ferdig. I tillegg har vi noen størrelser igjen på lager som kan kjøpes ut om flere ønsker seg felles bekledningen. 


Alle undergruppene må også ha med sitt kamputstyr og kampdrakter slik at vi får synliggjort idrettene lagene representerer på klubb/og lag bilder. Det vil også bli tatt bildet av de ulike styrene. Så her er det bare til å sette på smilet, og gjøre seg klar for bilde for hele idrettslaget :)


Link til Facebook arrangement finner du her!

0
Feed