Jenteskøytedag, skøyteglede

Klart for ny sesong i ishallen!

I mars 2018, sto Arena Nordvest endelig klar med tak over hodet. Nå er det klart for IL Braatt sin andre sesong i den nye Arenaen.

I mars 2018, sto Arena Nordvest endelig klar med tak over hodet. For første gang har Braatt skøyter hatt stabile forhold en hel sesong og Idrettslaget Braatt fikk helt nye idretter til byen; ishockey, kunstløp og curling.


I september 2018 startet ishockey, skøyter, curling og kunstløp (1.okt) for første gang organisert is aktivitet i Arena Nordvest hvor alle gruppene har opplevd suksess. I tillegg til organiserte treninger har det vært arrangert gratis skøytedager for barn og unge som har trukket totalt 120 barn ut på isen. I tillegg til den organiserte treninger hvor det er rundt 70 barn som deltar på organisert aktivitet i ishockey, kunstløp og hurtigløp. En vel blåst første sesong!

Til kommende sesong har idrettene bedre forutsetninger, og kan jobbe enda mer målrettet for å gi økt aktivitet i ishallen gjennom Idrettslaget Braatt. Vi ønsker dem lykke til videre med utviklingen av aktivitetene og gleder oss til å se hva is aktivitetene kan få til!

0
Feed