Loddsalg 2020, IL Braatt

Loddsalg IL Braatt 2020

Som alle andre lag og foreninger er Idrettslaget Braatt avhengig av inntekter.

På grunn av Covid-19 har Idrettslaget Braatt og undergruppene mistet inntekt i form av dugnadsinntekter og andre arrangement inntekter. Dermed kjører vi i gang Loddsalg, og takket være våre sponsorer og samarbeidspartnere har vi mange flotte premier som skal loddes ut!

Loddsalget skjer via Vipps, men vi er avhengig av at medlemmer, familier, venner og bekjente er med å deler budskapet da vi ikke ønsker at våre medlemmer skal gå rundt å oppsøke folk der de bor. Slik kan vi være med videre på den nasjonale dugnaden. Under hvordan kjøper du lodd finner du brosjyren og flyeren som kan deles. 

 

Ønsker du å støtte din idrett?

Om du ønsker at en del av ditt lodd skal gå til en bestem idrett i Idrettslaget Braatt kan du skrive navet på idretten i teksten i vippset. Da vil 50% av loddene du kjøper gå til den idretten, resterende 50% vil deles på alle undergruppene og hovedlaget.
Gruppene du kan støtte er:

Bryting - Innebandy - Ishockey - Kunstløp - Skøyter - Curling - Hovedlaget

 

Hvordan kjøpe lodd?
Loddsalget varer fra 15.juli til 31. august, trekning skjer 2. september live på facebooksiden.

1. Søk opp Idrettslaget Braatt på Vipps. Vippsnummer: 574551

2. Skriv inn hvor mye du ønsker å kjøpe lodd for: 1 lodd = 10kr, 10 lodd = 100kr etc.

3. Skrive idrett og fullt navn

4. Ønsker du sms om du vinner skriver du også inn telefonnummer på samme plass som punkt 3. 

5. Trykk neste, se gjennom oppsummeringen før du trykker betal

6. Se transaksjonsnummer på kvittering, kvitteringen kan også finnes igjen under betalinger> Idrettslaget Braatt.

7. Se på Idrettslaget Braatt sin Facebook side 02. september 12:00 og kryss fingrene for at du vinner! 

 

Har du ikke vipps men ønsker å kjøpe lodd, ta kontakt på info@braatt.com

 

Brosjyre med premier

Bilde som kan deles

Her finner du oversikt over registrerte lodd (obs. husk å sjekk sist oppdatert tidspunkt om du ikke finner ditt transaksjonsnummer).

 

Verdien på premiepotten er på 15 536,- fordelt på 26 premier. 

 

Hvordan foregår loddsalget?

Vi har etter samtaler med lotteritilsynet fått lov til å selge lodd via vipps der vi markedsfører digitalt. Det selges ikke digitale lodd, men alle som kjøper lodd via Vipps får registrert sine lodd i et excel skjema, som oppdateres en gang til dagen (mandag til fredag). I det åpne excel dokumentet vil vi ikke bruke navn, men transaksjonsnummer som kommer opp når dere vippser med antall lodd. Dette er for å ta vare på deres personvern. Trekkningen vil skje live på vår facebookside onsdag 02. september klokken 12:00. Under trekkningen vil vi trekke navn og ikke transaksjonsnummer, så da er det navnet på vippseren som vil bli trukket. Ønsker du at loddet skal stå i et annet navn, skriver du navnet på vedkommende når du kjøper lodd.

 

Hvordan foregår trekkningen av vinnerne?

Alle som har kjøpt lodd, vil få sitt navn på en navnelapp i en skål (et lodd = en navnelapp). Vi vil få en ekstern part til å trekke vinnerene av loddene, vi vil starte på de laveste premiene først og gå oppover. Har du registrert ditt telefonnummer vil du bli kontaktet på sms om du har vunnet, har du ikke registrert med telefonnummer og du har vunnet må du ta kontakt. En liste over alle vinnerne vil bli publisert på vår hjemmeside etter at trekkningen er ferdig.

 

0
Feed