Rehabspesialisten, samarbeid med IL Braatt

Ny Samarbeidspartner: Rehabspesialisten

Vi har gleden av å presentere Rehabspesialisten som ny samarbeidspartner for IL Braatt. 

Rehabspesialisten avd. Kristiansund er en tverrfaglig klinikk som huser to naprapater, en fysioterapeut og en personlig trener. Her behandler de blant annet rygg- og nakkesmerter, svimmelhet og hodepine, vonde armer og ben,  slitasjeplager og idrettsskader. De tilbyr også trykkbølgebehandling, nålebehandling (med og uten strøm), artrosebehandling med hyaluronsyre, analyse av kroppssammensetning, løpeanalyse, massasje og ikke minst ultralyddiagnostikk som eneste privatklinikk i byen. Ultralyd brukes som et komplement til kliniske tester for å undersøke ledd, sener, muskler, leddbånd og betennelser i skuldre, armer, hofte, knær og ben. Alle terapeutene har bred utdanning og erfaring innen idrettsmedisin, og de strekker seg langt for å gi deg optimal behandling og hjelp så snart som mulig - ofte kan man få time på dagen! 


Alle aktive medlemmer i IL Braatt får medlemspris på undersøkelse og behandling hos Rehabspesialisten til kun 390,- (normal pris 590/540,-). Det må framvises medlemskort ved oppmøte for å ta del av rabatten. 

Klinikken holder til i samme bygg som Kiwi på Løkkemyra (2.etg – inngang bakside/oppside).
Time kan bestilles online, via tlf 96017623 eller e-post . Klinikken har også filial på Kårvåg (Averøy) hvor rabatten også gjelder. 


Ønsker du å få et bedre innblikk i Rehabspesialistens tilbud, sjekk ut dere facebook side her.

Idrettslaget Braatt og Rehabspesialisten vil sammen arrangere en kveld hvor Rehabspesialisten har foredrag om skaderforebygging, behandling av skader og hvor dere kan bli kjent med terapeutene. Tid og sted kommer vi tilbake til!

0
Feed