idrettslaget Braatt og Sparebanken Møre

Oppsummering av 2019

2019 har vært et spennende år for Idrettslaget Braatt, og vi gleder oss allerede til fortsettelsen i 2020.

Et innholdsrikt år er over, og det har vært ett vellykket år på mange måter. Vi har nådd nye høyder som et idrettslag, og våre undergrupper har gjort en strålende jobb for å gi et godt aktivitetstilbud for Kristiansund og Omegn.


Vinteren 2019, avsluttet en vellykket første sesong for våre is aktiviteter. Hvor samtlige is aktiviteter avsluttet en vellykket sesong, som for flere gikk over all forventning. Nøkkelen var  alle involverte ønsket det beste for idretten og et helt nye aktivitetstilbud for barn og unge. I tillegg avholdt skøytegruppen den aller første Norges Cupen i Arena Nordvest. Allerede i November fikk vi et nytt Norges Cup som gikk over all forventning, tros at Europa cup ikke ble realisert. Vi hadde under Norges Cupen den første Braatteren som stilte til start i Norges Cup. 


Brytegruppen arrangerte Nordisk Mesterskap, nok et vellykket arrangement. Utrolig kjekt å se så mange medlemmer stiller opp, frivillige som bruker tiden sin til å få til arrangementet og ikke minst støtten fra det lokale næringslivet! Etter Nordisk Mesterskap ble det også avholdt en treningssamling for flere nasjoner i Braatthallen.


Men det store høydepunktet i 2019, må være medlems kvelden den 14.oktober hvor hele klubben på tvers av idretter var samlet for første gang på mange tiår. På bakgrunn av samarbeidet med vår hovedsponsor Sparebanken Møre, ble denne kvelden en realitet og veldig vellykket! En flott kveld, som var starten på en ny tid, med tettere samarbeid på tvers av gruppene, et samlet Idrettslag!


For alle førstegang ansatte Idrettslaget Braatt en daglig leder, i 104 år har Braatt vært basert på kun frivillighet noe vi skal være stolte over! Men med den økende medlemsmassen, økende krav fra NIF så årsmøtet det nødvendig å ansette en daglig leder. Selv med en daglig leder, har frivilligheten stått sterkt i klubben, noe vi setter veldig pris på! De som bruker tiden sin på klubben; om det er trener, styreverv, vaffelsteking, rydding, dugnad etc. dere gjør en utrolig viktig jobb og det er vi stolte over og ikke minst evig takknemlige for!


Vi vil også takke samarbeidende bedrifter i Møre og Romsdal som har bidratt til de ulike undergruppene våre slik at de kan ha stevner, turneringer, cuper, gratis arrangement osv. Ikke minst ønsker vi å takke vår hovedsponsor Sparebanken Møre, for et fantastisk samarbeid i vårt første år, vi ser frem til fortsettelsen! 


2020 blir gjerne uten de større mesterskapene arrangert av Braatt, men det kommer fortsatt til å bli et spennende år med store stevner og arrangementer som vi er med å deltar på. I tillegg har vi to utøvere som jobber om å nå målet om Tokyo 2020. Silje Kippernes og Felix Baldauf skal i løpet av vinteren ut i viktige stevner som vil avgjør om de når årets mål om OL i Tokyo. Vi ønsker dem begge lykke til, vi heier på dere!


Det vil komme en årsberetning fra hovedlaget og de andre undergruppene til årsmøtet, som vil bli avholdt 19.mars. Mer info kommer! 


0
Feed