Europacup og Norgescup i Arena Nordvest

Stort skøytestevne kommer til Arena Nordvest!

Braatt Skøyter arrangerer Norges Cup 3 og Europa Cup 1 den 9. og 10. November i Arena Nordvest.

Kristiansund er en av tre arrangørbyer til Europacup, de to andre byene er Alkmar i Nederland og Tomaszow i Polen. Hvor Kristiansund er første by ut. 

Det siste året har det kommer flere norske klubber for å teste forholdene i hallen, og det er mange gode tilbakemeldinger. 


I fjorårets sesong ble det også arrangert Norges Cup, hvor det var gode tilbakemeldinger om fine forhold og gode tider. Rekorden på 500 meter i Arena Nordvest er 36,41 av Johan Jørgen Sæves, men vi skal ikke se bort ifra at hallrekorden blir slått på flere av de ulike distansene under denne helgen!


Stevne kan blir stort da det er sendt ut invitasjonen til samtlige europeiske skøytenasjoner og samtlige klubber i Norge. Norges Skøyteforbund tar ut 20 norske løpere som skal stille i Europa Cup med det Norske flagget på brystet. Dette vil bli det største skøytestevne i Kristiansund noensinne! 


Følgende distanser skal det kjempes om:

500m, 1000m, 1500m, 3000m og 5000m.

Det vil være juniorklasse, neo-senior og senior klasse, med damer og herrer i alle klassene og distansene. 


Braatt Skøyter ønsker alle i Kristiansund og omegn hjertelig velkommen til GRATIS inngang til stevnet. Publikum skal stille seg rundt banen på utsiden av sikkerhetsputene. Målgang blir på langsiden mot hovedinngangen.


Vi gleder oss! 

0
Feed