BLI MED PÅ Il braatts kunstløplag

Et spennende og annerledes idrettstilbud for barn og unge i nærmiljøet

Bryting    -    Innebandy    -    Skøyter    -  KUNSTLØP    -     Ishockey    -    Curling    -    ALLIDRETT

Hvem er vi?

Braatt Kunstløp er Nordmøres eneste kunstløpsklubb og ble stiftet sesongen 2018/2019. Vi ønsker alle barn og unge velkomne til å utvikle sine skøyteferdigheter og ha det gøy på isen!

Treninger

Mandager 17:30-18:30 i Arena Nordvest!

Før en begynner med kunstløp er det viktig å ha grunnleggende skøyteferdigheter da det er lite trenerressurser. Braatt Hockey tilbyr skøyte (og hockey) skole hvor nivå en og to er kun skøyteferdigheter og er perfekt for nybegynnere uansett skøyte idrett.

 

Skøyteskole

GET Skøyte og Hockey skole er et tiltak fra Norges Ishockeyforbund for å gjøre overgangen til ishockey lettere. Samt gjøre det lettere for barn å utvikle seg i eget tempo. I GET skøyte og hockey skole er det delt inn i tre nivåer. Der de to første nivåene går ut på skøyteferdigheter mens på det tredje nivået implementerer puck og kølle. Nivå en og to er også et start tilbud for de som ønsker å gå på hurtigløp og kunstløp.


På denne skøyteskolen trengs det bare skøyter og hjelm til de to første nivåene. Men anbefales å ha noen beskyttelse på kne og albuer, samt tykke hansker/votter. 

Utstyr

Skøyter, hjelm og varme klær.

Når det gjelder skøytene er det viktig at de gir god støtte til foten.

Priser

Medlemskontingent:

150,- under 19år

300,- over 19år


Treningsavgift

700,- per halvår 


Kontaktpersoner

Tor Olsen
 90 73 56 41
 kunstlop@braatt.com

 

Vil du komme på prøvetrening?

Kontakt oss
Ikon - Facebook

Følg Braatt-Kunstløp på Facebook